resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8425
    kendisinden ümidi keseli zaten çok oldu da; arkadaş bu adamın mevkisi tam olarak neresi? ilk geldi, 10 numarayı aldı* dediler ki bu adam 10 numara* değil. sonra merkez orta saha, yani 8 numara mı dedik, o da değilmiş. bi ara 8.5 numara goygoyu döndü, e o da değilmiş.*. sol kanat muhabbeti geçti cılız da olsa, 1-0 yenildiğimiz real madrid maçında sol tarafta oynadı gözüküyor, ki bizleri en çok zıvanadan çıkardığı maç da o maçtı. 27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçında da sol tarafta sıkça gözüktü, hem de babel ve zaman zaman nagatomo ile orada sayıca da üstündük. ilk yarıda yaptığı bir pas hatası var ki, çok müsait bir durumda, pas opsiyonları da varken elneny'e yuvarladığı bir top var ki, ben dizlerimi falan parçaladım o andan sonra.

    bir oyuncu yetersizse, kötüyse, her pozisyonda kötüdür. nereye koyarsak koyalım, her yerde yetersiz kaldı bu adam. kötü performansı savunmak için kırk takla atmaya gerek yok. kaldı ki gidip de forveti sol beke yerleştirmiyoruz. bahsedilen mevkilere çok da alakasız yerlere koymadık yani.

    bu arada şunu söyleyeyim, belhanda meselesi galatasaray'ın en büyük problemi değildir, galatasaray'ın kötü oyununun 1 numaralı sebebi de değildir. ondan çok daha kritik ve çözülmesi daha ivedi sorunları vardır. ancak bu belhanda'nın performans yetersizliği ve malum küfür olayı, başlı başına bir sorundur, onun da çözülmesi gerekmektedir. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın