• 182
    selamlar arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir. başta mocuishle, ocgunsson ve cezayirlikaleci olmak üzere çok sayıda dostum halimi hatrımı sormuş. hepinize buradan toplu bir cevap vermek istedim.

    uzun zamandır kontroller devam ediyor. doktorun kapısını aşındırıyorum sık sık, ama süreç olumluya döndü diyebilirim. tedavinin ardından bir nüksetme durumu oldu, yürekler ağza geldi ancak şimdilik endişelerimiz duruldu sayılır. eskiye göre kısmen daha rahatım, ne var ki zamansız ve şiddetli baş ağrılarım devam ediyor. tümörün alındığı yerde sağlıklı hücre bölünmeleri yeterli hızda gerçekleşmediğinden dolayı bir türlü %100 arınma olamıyor beynimde. doktorlarımdan ve tedaviden yana şüphem yok da, sonu gelmeyen baş ağrıları canımdan bezdirdi be sözlük. kafamın arkasını matkapla deliyorlarmış gibi oluyorum. allah hiçbirinize vermesin bunu.

    geçen hafta bizim takımın derbi maçını izledim. sağlıklı organlarıma da metastazla tümör sıçradı sandım yemin ederim. izlerken bir kat daha hasta oldum. ne kadar kötüyüz öyle ya. çok kötüyüz. yine de takımı görmek biraz moral verdi bana. insan özlüyor.

    sizleri de çok özledim. buradaki dostlarımı çok özledim. muhabbetlerimizi, dertleşmelerimizi, gülüp eğlenmemizi çok özledim. kimbilir kaç tane çaylak, yazarlığa geçmiştir bu süreçte... keşke hepsiyle tanışabilsem. ancak döneceğim. sağ salim gelip hepsiyle tanışacağım, onlarla da muhabbetimi kuracağım. çok hevesli ve heyecanlıyım bunun için.

    umudu karartmadan, sevinci yitirmeden bekleyin. döneceğim bir gün. sağlıklı bir şekilde.

    sevgilerimle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın