• 69
    hakkında yazılanları okuyunca ben çok başka bir ortamda mı yaşıyorum diye kendi kendime sorgulamama sebep oldu.
    öncelikle hatırlatmam gerekiyor arkadaşlar galatasaray türkiyenin bir takımı. atmosferi farklı, ortamı farklı, bulunduğu ülkenin ekonomisi farklı, neredeyse galaksi farklı.
    ciddi ciddi oyuncuların maliyetlerini falan yazıp bir bu oyuncuları neden bulamıyoruz veya getiremiyoruz deniyor. arkadaşlar getiremezsin. bu kadar basit. elbet bizim çok fazla eksiğimiz var fakat bu konuda eksiklerimiz olmasa da getiremezdik zaten.
    nasıl ki elin almanı sana göre yirimde bir daha kolay şartlarda bir araba alıp rahatlıkla biniyorsa, nasıl ki elin fransızı emekli olunca dünyayı geziyorken senin emeklin ölmemek için sabahları bim de kuyruğa girip indirim kovalıyorsa, sen de futbol takımı olarak aynı oyuncuya talip olsan bile o fiyat 2,5 euro olmuyor güzel kardeşim. eğer oluyorsa yani bir futbolcuya salzburg 2,5 veriyor ve sen de 2,5 veriyorken bu şartlarda sana geliyorsa işte o futbolcu zaten çoook önceden beynini aldırmış olduğu için ve sen bunu geç fark etmiş olacağın için oyuncu yine senin istediğin seviyelere çıkamıyor. nihayetinde beyin de lazım.
    bunlardan galatasaray'ın futbol teknik ekibini savunuyorum anlaşılmasın ama bu paralara bir bu oyuncuları niçin getiremiyoruz demek bence saçma. ge-ti-re-mez-sin. bu kadar net.
    yani olmayacak duaya amin diyerek kendimizi gereksiz yere yormak yerine başka bir sistem peşinde koşmamız lazım. çünkü kesinlikle aynı şartlarda değiliz. salzburga özenmek ve yaptıklarını yapmaya çalışmak yerine kendi liginin potansiyelli oyuncularının peşinde koşmak daha mantıklı bence. zamanında vedat inceefe ile ümit davala ile ergün penbe ile hakan ünsal ve daha niceleriyle yaptığımız gibi. bunların hiçbirini altyapıdan çıkarmadık. ama gözümüzün önünde oldukları için daha erken fark ettik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın