aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5792
    ersin düzen ve zorlu çetesi hakkında açıklama yapmışlar.

    --- alıntı ---

    zorlu çetesinin skandal toplantısı ifşa olduktan sonra konuyu normalmiş gibi topluma dayatma çabalarında sahneye dün de trt ekranlarında düzenin adami ersin'i sürdüler.

    eline tutuşturulmuş zorlu savunma metnini okuyan, milli ekranları zorlu çetesinin yıkama yağlama alanına çeviren bu şahıs yaptığı şov ile çeteyi aklayamamış, aksine ülkenin milli ve ortak değeri trt ekranlarını bile çetenin ne denli iğrenç şekilde kullandığını kanıtlamıştır!

    kamu televizyonundan maaş alıp, kendisine ayrılan ekranı gizli kapaklı işler çeviren bir çeteye peşkeş çeken ersin, ayni zamanda tff iletişim danişmani olduğu için diğer patronu, zorlu skandalının baş aktörü nihat abisinden de eminiz ödül mamasini almiştir.

    ve programın sonunda hiçbir gerçekliğe dayanmadan gündemi saptırıp skandalların üstünü örtmek için galatasarayımıza maaş ödemeleri konusunda iftira atarak rezilliklerinin üzerine adeta tüy dikmiştir.

    galatasarayimiza saldırısı hakkında başkanımız gerekenleri bugün ifade etmiştir.

    devamında özellikle borsada işlem gören bir şirkete zarar verecek bu iftiralara karşı tüm yasal haklar ivedilikle kullanılmalıdır.
    @galatasaraysk

    tüm konular bir yana; türkiyemizin ve milli takımımızın birlik beraberliğe en ihtiyaç duyduğu andorra maçı öncesi, tüm taraftar gruplarının da yer aldığı milli birlik milli aşk klibi çekilmesini nihat abin başta olmak üzere neden engellediniz?

    sizlere rağmen bu klip yapılmıştır ve yayınlanmıştır.

    evet size soruyoruz? yoksa siz milli değil misiniz?

    son olarak trt yönetim kuruluna feridun niğdelioğlu skandalından sonra bir kez daha sesleniyoruz.

    #düzeninadamıersin projesini devreye alan zorlu çetesinin trt ekranlarındaki hakimiyetine son verin, galatasaray camiasini karşiniza alamazsiniz.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın