• 2096
    kural hatası nedeniyle lig tarihinde tekrarlanan maçlara bakın. bir tek galatasaray maçı var mı? hayır asla yok. peki fener ve bjk’nin var mı? evet var. fener’in rize maçı var. 85. dakikada yapılan bir hata nedeniyle (ki fener fanatiği hakem ali aydın’ın o hatayı kasten yaptığını düşünüyorum) 1-1 biten maç 85. dakikadan itibaren oynatılması gerekirken baştan oynatılıyor ve fener 4-1 kazanıyor.

    peki beşiktaş; evet iki tane de beşiktaş’ın maçı tekrar ediliyor. birisi fi tarihinde sanırım gençlerbirliği maçı ve en son da kasımpaşa maçı.

    işte bu iki takım böyle sinsi ve ağlak takımlar. eften püften nedenlerle maç tekrar ettirerek şampiyon olmaya çalışıyorlar. galatasaray tarihinde böyle bir kural tanımazlık yok.

    neymiş efendim top bjklideymiş de şuymuşda buymuş. hadi ordan be. hakem düdüğü çalmayı bitirdiğinde top zaten göztepeli oyuncunun kontrolündeydi. üstelik hakem öyle gördüyse nasıl kural hatası olur. üstelik topu ona verdi buna verdi gibi faso-fiso sebeplerle maç tekrar edilecekse ligde bütün maçlar tekrar edilir. çünkü hepsinde bir bahane bulunur.

    beyler maç tekrarından önce bir de hükmen galibiyet istemişler. şimdi ne denir bunlara? bence ahlaksızca talepleri için üç puanları silinmeli ardından da hadi defolun gidin diye cevap verilmeli.

    göztepe’nin stadı yeni açılmış, futbolcusu gol atıp tarihe geçmiş, ilk maçını bir istanbul takımına karşı galibiyetle bitirmiş. tarihe geçmiş bütün bu zaferleri eften-püften bir nedenle silip atacaksınız. yazıklar olsun bu talepte bulunanlara. yazıklar olsun bunları kapıdan kovmayan tff yöneticilerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın