resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 800
    kimsenin galatasaray dersi vermesine falan ihtiyacim yok. 40 yasindayim. okan'in jenerasyonundanim yani. burada okan'a laf sokanlar bilmiyorum daha doğmuşlar miydi biz okan'i, suat'i yeni açık üst tribunden izlerken...
    neyse efendim galatasarayli değilmiş de, şuymuş buymuş. kriter nedir? bu adam gencecik yasinda galatasaray ile uefa kupasi kaldirdi. daha ne yapsin? o zaman sezon basindan yeni sözleşme teklif edilseydi? fatih terim de uefa kupasi kazanilir kazanilmaz fiorentina'ya gitti?
    okan'i bizde oynarken sami yen'de canli da izledim. biz elimizden kacirdigimizda yönetimi de elestirdim. cünku sözleşmesi inatla uzatilmamisti. ve sakatlanmadan önce bence emre'den de yetenekliydi. gerçekten bir wonder kid'di okan.
    simdi ise; adam demba ba ile, 40'ına yaklaşmis robinho ile, ilk maç 3 yedigi lizbon'a evinde bir avuç seyirci nezdinde 4 attı daha ne yapsin?

    fatih hoca ile beraber ülkemizin en formda 3 teknik direktöründen birisi. okan buruk, fatih terim efsanesi emekli olmak istedigi zaman, onun yerine görmek isteyeceğim bir figürdür.
    dedigim gibi yasım 40 bu arada. kulaktan dolma değil bilgilerim, yaşananlari bizzat zamaninda ve yerinde takip ettiğimden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın