• 5540
    https://www.fenerbahce.org/...rasyonu-na-soruyoruz

    elazığ ve malatya'da yüzlerce vatandaşımızın vefatına neden olan bir depremden sonra resmi sitelerinden "türkiye futbol federasyonuna soruyoruz" başlığı altında bir açıklama yayınlamışlardı. kısacası

    "depremden dolayı vefat eden vatandaşlarımıza başsağlığı diliyoruz ama malayaspor-trabzonspor maçı neden ertelendi? şampiyonluk yarışını bu denli etkileyecek bir maçın oynanmasını istiyoruz. eğer oynanmazsa, trabzonspor bu haftadan sonra bizimle maç yapacak ve 10 gün dinlenmiş olacak. tff bunu neden yapıyor?" diyorlardı. düşünün ya yüzlerce kişi ölmüş ama bu takımın tek derdi malatyaspor-trabzonspor maçını oynatıp, trabzonspor'un olası bir puan kaybında morallerinin bozulacağını ve bu sayede bir sonraki hafta kendileriyle maç yaptıklarında psikolojik olarak etkilenip kendilerini sahaya verememelerinden dolayı galip ayrılmayı düşünüyor. ts kazansa bile hiç olmazsa yorulurlar ve 10 gün falan dinlenemezler gibi planlar yapıyorlar.

    aradan birkaç ay geçtikten sonra coronavirus hastalığından dolayı iptal edilen bazı branşlar hakkında resmi sitelerinden "insan sağlığı tüm kupalar ve şampiyonluklardan önemlidir" başlığı altında bir açıklama yayınlıyorlar.

    https://www.fenerbahce.org/...nluklardan-onemlidir

    karadeniz fıkrası gibi duruyor değil mi? durun ama daha devamı var.

    https://www.youtube.com/watch?v=YALQOotxjY8
    https://www.fenerbahce.org/...irligi-nden-aciklama

    "hakemlerde insandır hata yapabilirler" diyen fenerbahçe, aradan biraz zaman geçtikten sonra bakalım ne demiş:

    https://www.fenerbahce.org/...n-onemli-aciklamalar
    https://www.youtube.com/watch?v=ORuDxFV-3-o

    durun ama daha devamı var:

    https://www.youtube.com/watch?v=0nD8FFbHUTM fenerbahçe spor kulübü başkanı ali koç, imparatorumuz fatih terim'e "sicili bozuk, sokak kabadayısı" gibi laflar atıyor. sonra bir bakıyorsun, hoooopppp: https://www.youtube.com/watch?v=YeE6DT6OcK4

    bu dönüşler sadece son 1.5 yılda oldu. bu süre zarfında daha arttırabilir bu dönüşler ama inanın çok üşendim. veya şöyle söyleyeyim; bunları koyarken ben utandım.

    hele birde başkanından tutun, taraftarına kadar bütün camianın dik duruş ve omurgadan bahsetmesi de ayrı bir ironi. parayla satın aldıkları kalemleri ve trolleri hiç saymıyorum bile.

    dünya bile bu kadar dönmedi be fenerbahçe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın