• 7458
    yürüyedur hadisesi sonrası tribünlerdeki ultraslan hükümdarlığının iyice pekişmesiyle günümüzde vizyoner özelliği tamamen kaybolmuş taraftar grubu.

    bir şey tekelleşince kalite de ortadan kalkıyor. nerede eski tribünler eski koreografiler...

    tarihin en fazla sayıda yabancı sınırının olduğu dönemde açtığımız yabancı dilde pankart sayısı bir elin parmaklarını geçmez. nijeryalı gabonlu adamlara ibrahim erkal söylüyoruz. nasıl böyle bir şey olabilir? aklım almıyor.

    14 şubat’ta only you pankartı açan kulübün işin şov kısmında geldiği yere bakın lütfen.

    rocky balboa koreografisi sonrası 1 tane koreografi yapmadık. neden?

    tribünler bitmiş, blok 417 olmasa ağzını açan yok. gerçekleri konuşmak lazım, sami yen’deki taraftardan eser yok.

    yönetimin ultraslan konusunda bir şeyler yapması gerekiyor. tribünde ingilizce ya da türkçe, herkesin kolayca anlayabileceği, tekrarı kolay marşların söylenmesi makbuldur.

    örneğin

    - re re re ra ra ra!
    - herkes bildiği için gençlik marşı
    - göklerde yıldız gönüllerde ay

    böyle besteler varken “ono bonom gobo sovmoo” diye bir manasızlığı yarım saat bağırırsanız, bu takım oynamaz arkadaş! bir kere sizin cenah dışında kimsenin bu şarkıdan haberi bile yok. tüm tribünler şarkıyı bilse belki adamlar “you ll never walk alone” gibi bir şey söylüyorlar diye düşünür, o da yok. ince bir ses çıkıyor sevme sevmeeeeeğ... sevmeyeceğim amk yeter ki susun!

    şimdi yeri geliyor henry yeri geliyor falcao, lemina çıkıp galatasaray taraftarı bir başka diye açıklama yapıyorlar da bu adamlar daha hiç bir şey görmedi. eski tribünlerin karşısında oynasalar rakiplerimizin hali nice olur... passoligden bahsedecek arkadaşlar olacaktır ama hayır kardeşim bu passo ile ilgili bir durum değil. tribünde 50 sayfa sabıka kaydı olan adamlar olmadan da bu atmosferi yaratmak mümkün.

    velhasıl tribünlerin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor artık, hepimiz maça gitmeyi özledik. uzun bir süre de tribüne çıkamayacağız gibi. bu kadar açlıktan sonra artık organize olmak zamanı, madem ultraslan’dan başka taraftar grubuna izin yok, ultraslan da işini yapsın. 5. sınıf kumkapı meyhanesi ambiyansından bir şekilde çıksın, gerekiyorsa yönetim bu konuda bir ültimatom versin.

    50.000 kişi sizin keyfinize meze olmak için gelmiyor oraya.

    arabeskle ancak türkiye şampiyonluğuna oynarız, “we are the best” ile avrupa kupalarına uzanırız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın