• 1216
    sevinmek doğru kelime mi bilemiyorum ama bundan 2 sene önce iş arıyordum; airbus, renault, peugeot, bir çok havacılık için üretim yapan firma, volvo vs bir sürü firma ile görüşme yaptım ama olmadı. sonunda şu an çalıştığım yere girdim (burası da yıllık 20 milyar dolar cirolu firma ufak değil tabi)
    şimdi çalıştığım yer (en azından avrupa ofisi), iki ay boyunca 1 ile 2 milyon euro arası daha az satış yapti ve bir de 700 bin euro hava kargo ödedik ama bu kadar. geçen ay itibariyle normale donduk hatta yıl sonu planlarımız pozitif. bunu neden yazıyorum; çünkü bahsettiğim firmaların hepsi binlerce kişiyi işten çıkartıyor/çıkaracak. bu demek değil ki bizde de olmaz ama şimdilik, nazar değmesin, ufukta gözükmüyor. olabilecek en kötü şey diğer ürün gruplari (ki havacılık ve otomotiv de var) iyi olmadığı için genel olarak zamlar iptal olabilir, bir de kâr payı alamayabiliriz.
    kısacası zamanında airbus'a üzülmüştüm, hatta eşimin ailesi de üzülmüştü olmamasına çünkü en sağlam firmaydi ama şu an resmen iyiki almamışlar diyoruz. hayat enteresan gerçekten, kıskanarak baktığım yerlere şimdi üzülerek bakıyorum.
    annemin "vardır bir hayır" demesi aklıma geliyor :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın