resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27078
    galatasaray spor kulübü'nden asla üstün olmayan ancak çalıştığı bütün galatasaray spor kulübü yönetimlerinden üstün olan galatasaray efsanesidir. sapla samanı karıştırmamak lazım.

    sizin umurunuzda olmayabilir ancak bu yönetim galatasaray basketbol şubesine geldiğinden beri üvey evlat muamelesi yaptı arkadaşlar. taraftar tepkisine rağmen sorumluları 2buçuk sene boyunca gönderemedi.

    kazan dairesi isimli youtube kanalında da anlatıldığı üzere aylardır bu kulüpte maaşlar yatmadı. bakın sadece futbolcuların değil, senin benim gibi adamların maaşı yatmadı. sen, ben taraftar olarak, iyi top oynatsın diye gözünün içine bakıyoruz hocanın. floryadaki herkes yıllardır orada çalışan insanlar. fatih hoca'yı tanıyorlar, biliyorlar. belki 10 belki 20 senedir hem de. bu insanlar evlerine ekmek götüremiyorlar. istiyorlar ki kulüp 3 kuruş para yatırsın da kredi kartlarını ödesinler. e bu adamları her gün kim görüyor? fatih terim değil mi? lafa gelince galatasaray bir his takımıdır diyoruz, sen hissediyor musun o adamın evine ekmek götüremeyince neler yaşadığını? çoluk çocuğunun ihtiyacını karşılayamayınca nasıl hissettiğini biliyor musun?

    daha fazlası da var ama vicdani boyutunda kalacağım işin. benim vicdanım kaldırmıyor arkadaşlar. işverenin temel sorumluluklarını yerine getirememesi sizler için bu kadar normalse buyrun, hocayı suçlamaya devam edin. ben bu kulüpte futbol oynamaktan, şampiyon olmaktan çok daha önemli yönetimsel sorunların olduğunu düşünüyorum. kaldı ki 17-18 ve 18-19 sezonlarında şampiyon olunurken de bu yönetim herhangi bir şeyi düzeltmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın