• 85
    hande sümertaş'ın ofsayt çizgilerini çizdiğine, var'a görüntüleri verdiğine inanıyor fenerbahçe taraftarı. ironi değil gerçekten buna sıkı sıkıya inanan bir kitle var.

    gerçekten yıllarca galatasarayın başarıları altında ezilmenin verdiği aşağılık kompleksi artık akıl ve mantık sınırlarını zorlayan bir seviyeye gelmiş. galatasaray maçı, fenerbahçe maçı fark etmeksizin her maç sonrası hande sümertaş twitter trend topiclerde ilk sıralarda oluyor. bugün ilk defa bu insanlar ciddi mi yoksa dalga geçmek amaçlı mı böyle bir şey yapıyorlar diye hakkında yazılanlara detaylı bakayım dedim.

    ağza alınmayacak hakaretler edilip, fiziksel özellikleri üzerinden kendisini aşağılamaya gidecek kadar rezil rüsva bir hal almış durumda iş. ne çalıştığı kurum, ne kendisine ağıza alınmayacak hakaretler eden taraftarın mensubu olduğu kulübün yöneticileri, ne de kendisini kamuoyunun önüne şerefsizce atıp kenara çekilen sünepeler bu rezalete tek kelime etmiyor.

    benim aklım almıyor, bu ülkede bir kadına bu kadar organize hakaret edilip, iftira atıldığı halde insanlar nasıl onursuzca görmezden geliyor, kimsenin sesi çıkmıyor.

    ülkenin başkanı fenerbahçeli
    federasyon başkanı fenerbahçe eski 2. başkanı ve başkan vekili
    tff başkan vekili fenerbahçeli
    tahkim kurulu başkan vekili fenerbahçeli
    pfdk başkanı fenerbahçeli
    tff temsilciler kurulu ve tffhgd* başkanı fenerbahçeli. (zamanında kızının videosu çıkmıştı. galatasaray'a hitaben analarını belleyeceğiz onların diye bağırıyordu. bulursam koyarım buraya.)
    abdulkerim durmaz'ından emre bol'una, tuncay şanlı'sından rıdvan dilmeni'ne 10 milyonlarca insanın izlediği prime tüm futbol programlarında bas bas bağıran, dominant bütün yorumcular fenerbahçeli.

    tüm bunlar yerinde dururken bein sport medya hakları departmanında çalışan bi kadın mı fenerbahçe'nin üstünde oyunlar oynayıp, fenerbahçe'yi şampiyonluktan ediyor. hakemler karar vermeden önce var yerine hande sümertaş'a mı bağlanıyor veya var'a gidecek görüntüyü tff hande sümertaş insiyatifine mi bırakmış durumda. sizin ben beyninizi sikeyim ya.

    ya bu ülke öyle insanlarla dolu ki yüzüne tüküreyim deseniz ona dahi yazık olur. okumuşu cahili fark etmeden o kadar leş, o kadar pespaye, o kadar lümpen insanlarla dolu ki insanın ne şampiyonluğu ne de futbolu göz ucuyla dahi olsa takip etmesi abest geliyor.

    https://twitter.com/...645252414283777?s=20
    https://twitter.com/...627773310885892?s=20
    https://twitter.com/...650049003499532?s=20
    https://twitter.com/...522407885451265?s=20
    https://twitter.com/...323583321608192?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın