resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1159
    arkadaslar tum entrylerimde yazdim. forveti diagne olan bir takimin sampiyon olma ihtimali yok. futbolun icindeki hic bir aksiyonu yapamayan 190lik bir oyuncumuz vardi. ne kafa vurur, ne omuz omuza mucadele eder, ne sut teknigi bilir ne pas istasyonu olur. diagne sadece bir grup iyi niyetli kardesimizin deyimiyle gol noktalarini karistiran bir forvetti. 13 milyon euroluk kotu bir mixer.

    ama mohamed oyle degil. adam dana gibi masallah yikilmasi imkansiz. kanatlara acilip ataga cikarken pas istasyonu oldu, pres yapti, hucumda kafa toplarini rakipten cekip aldi. ve diagnenin omrunde yapamayacagi bir top kontrol-duzeltme-sut 3lusunu tek seferde yapti.

    ozellikle zorluk seviyesi yuksek maclarda kendisine sukredecegiz. cunku genclerbirliginin helva defansina karsi saci bozulmasin diye omuz omuza mucadeleye girmeyen diagne de gol atiyordu. ama derbilerde senin de abubakar gibi topa efektif vuran, ileride takimin pas oyununa katki saglayacak ve en onemlisi zar zor buldugumuz pozisyonda topu daga tasa vurmayacak bir forvete ihtiyacin var. iste mohamed boyle maclarda bizi sampiyon yapacak.

    dun 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçındaki pozisyon diagneye gelse topu kontrol ederken serdar omzuyla diagmeyi yere yikmisti, diagne yerde 5-10 saniye ayagini tutup etrafindan yuvarlandiktan sonra faul beklenmeye baslamisti. burada da yazarlar serdar azize niye kart cikmiyo rerora yazmisti. mac 0-0 bitmisti biz de olaysiz dagilmistik.

    evet arkadaslar mohamedin farki bu. tekte vurdu golu yazdi. bu yil daha cok bizi ipten aldigini goruruz. 80.dakikadan sonra doldur bosalta donulen anadolu maclarinda kafa gollerini goruruz. macin basinda attigimiz bir golle cabuk cozdugumuz maclarda ise en az 1 hattrick bekliyorum kendisinden.

    mohamed+onyekuru+muslera= 23. sampiyonluk
App Store'dan indirin Google Play'den alın