resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1446
    bu adamda bizimle anlaşmışkende, fenere gitmişkende hep gördüğüm birşey var. yaranmak, göze girebilme çabası.

    bizimle anlaşmışken sırf göze girebilmek aslanım mert cümlesini duymak için erol bulut'un önünde kaydı. instagramda sarı kırmızı toplu storyler attı. %100 gs modda twitler beğendi.

    fenere gittiğinde ise kendisinin ayarı basına sızan "ellerinde birşey kalmaması sevindirici çok" mesajından beri bozulmuştur. galatasaraylı olduğu bilindiğinden taraftara yaranabilmek için maç sonu hep tek aşk fener tadında paylaşımlar yapıyor. kendini kabul ettirebilmek için direkt emre abisine yanladı. sahada bunun izleri net görülüyor. hep en zoru denemeye kahraman olmaya çalışıyor. aslında oynadığı kadar kötü değil. belki kiralık bir anadolu turu ile sakinleşmeye, mental açıdan olgunlaşmaya ihtiyacı var.

    kendisi bize gelse zaten galatasaraylı olduğu bilindiğinden birşeyleri ispat etme derdi olmayacaktı ve bu orta saha yokluğunda illa şans bulurdu ve üstünde böyle baskı olmazdı.

    şimdi hem kendini fenerli taraftara ispat etme çabasında hem de takımdaki diğer orta sahalar arasında şans bulamayacağını bilmenin getirdiği mental yetersizlik hissiyle mücadele etmek zorunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın