• 69
    2020-21 sezonu için; geri kalan fikstürümüzdeki tek zor maç. elbette zorlanacağımız, puan kaybedeceğimiz diğer maçlar olacak fakat puan kaybının kağıt üstünde "olası" gözüktüğü tek maç bu.

    ben fatih terim'in lig üzerine kupadaki yenilgiyi de işin içine katınca oldukça iyi hazırlanacağını düşünüyorum bu maça.

    büyük ihtimalle son maçta luyindama'nın oynaması bu maç için deneme amaçlı yapılmış bir şeydi. defansta marcao ile ikisini göreceğiz gibi. önlerinde de ben taylan yerine yine etobo'nun oynayacağını düşünüyorum. bu maç özelinde oyun kuran değil, mücadele eden bir 6 numara isteyecektir fatih terim. onların önünde de emre kılınç ve gedson ile hızlı hücuma çıkıp onyekuru-mohammed ikilisini pozisyona sokmaya çalışacağız. sağda ise büyük ihtimalle tecrübesi nedeniyle arda'yı görürüz fakat arda oynarsa arkasında yedlin'i oynatmak bize büyük sıkıntı çıkartabilir. o yüzden ben linnes ile çıkıp duruma göre arda ile linnes'i çıkartarak kerem-yedlin kanadını oluşturacağımızı düşünüyorum.

    eğer bu maçı kayıpsız atlatır isek gerçekten önümüz açık gözüküyor. şampiyonluk yolunda en kritik maç diyebiliriz o yüzden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın