• 1
    evet sevgili galatasaray sözlük ailesi merhaba... lütfen sonuna kadar okuyunuz... sustuk, izledik ammavelakin şimdi cevap verme zamanı... verywisemove adlı yazar kardeşimiz de hafiften bu konuya değinmiş.

    konumuz; şampiyonluk ve yıldız takma meselesi, başlayalım;

    1) milli küme (milli eğitim kupası) ve türkiye futbol birinciliği tam 9 kez aynı sene içerisinde çarpışan organizasyonlar..

    https://gss.gs/7i3.jpg

    bunu niye mi söyledim! fenerbahçe, bu 2 turnuvayı da şampiyonluk olarak yazın diyor, birine o 'türkiye kupası' gibiydi falan demek yok hepsi süper lig ayarındaymış:) elemeli 3-4 maçlık turnuvalardan 1 yılda 2 şampiyon çıksın istiyorlar. eğer tüm turnuvaları sırf 'yerel' değil diye lig şampiyonluğuna eş görüyorlarsa ve yıllardır süren 28 şampiyonluk algısıyla bu şampiyonluklar verilecekse, ne mutlu ki bu kulübümüz için %100 emsal bir karar olur. bakınız: fb twitter hesabı'nın paylaştığı foto:

    https://gss.gs/16Z.jpg

    2) ee bu bildiğin türkiye kupası... evet ne diyorduk emsal bir karar olur ve 1959 sonrası için 18 tane "ulusal" türkiye kupası şampiyonluklarımız için bariz şekilde önümüz açılır.

    mevzu, ulusal turnuva olmaksa ve hele ki yıl içerisinde kaç kez yapıldığı önemsiz ise biz hiç beklemeyelim.

    kısaca: fenerin tüm iddialarına ne milli küme.. ne tfb kupası... en çok 'tamamen ulusal' olan türkiye kupası organizasyonu uyuyor. aziz yıldırım'a olacakları birileri anlatmış ki aniden bu sevdadan vazgeçmişti. eminim galatasaraylı hukukçular pusuda bekliyorlardır..

    fenerlilere, 12numaracılara, antuculara buradan sesleniyorum: türkiye kupası'ndan daha "ulusal" bir organizasyon mu var ?!!

    biz de 1959 sonrası türkiye kupası şampiyonluklarımızı "yıldızlı" olarak hanemize yazdırmalıyız. hakkımızı er ya da geç alacağız..

    benim kocaelim'in, göztepem'in, trabzonum'un, akhisarım'ın şampiyonlukları da var.. burası türkiye... hukuk devleti... bu bir süreç ve bu haklar verilmeli...

    akhisar: https://gss.gs/JB5.jpg
    göztepe: https://gss.gs/TLB.jpeg
    trabzon: https://gss.gs/OY3.jpeg

    gs: 42 şampiyonluk > 1923 sonrası: 22 süper lig +18 türkiye kupası + 1 milli küme + 1 1956 istanbul şampiyonluğu (sebebi: tff tarafından kazanan kulüp ilk kez avrupa kupalarına gönderildi)

    fb: 34 şampiyonluk > 1923 sonrası: 19 süper lig + 6 türkiye kupası + 6 milli küme + 3 tfb

    bilgi@gshukukculardernegi.com' a ilettim sıra sizlerde...

    #hedef43
App Store'dan indirin Google Play'den alın