• 79
    bugün https://www.twitch.tv/att0rney_ adresinde sorulara cevap veren başkan adayımız. yayını baştan sonra izledim. izninizle izlenimlerimi paylaşacağım:

    *90 dakika süren yayında kendisi iyi bir performans ortaya koydu, soluğu hiç kesilmedi.

    *birden çok kez hazır parayla geldiklerini belirtti. hazır parayı bddk anlaşmasına göre 9 sene sonra geri alacaksınız minvalinde çok iyi düşünülmüş bir soruyu tam olarak cevaplayamadı yine de net olan birşey var ki kendisi parayla geliyor. bu iyi mi kötü mü, takdir bireylerin tabii.

    *futbol, basketbol, voleybol ve ne kadar şube varsa hepsi için sponsorlar hazır dedi. ne kadar güzel!

    *listesini diğer adaylardan listesindeki kişilere kanca atılma olmasın diye açıklamadığını belirtti. pek inandırıcı bulamadım.

    *stadyumun üstü kapatılmaz veya kapatılamaz dedi. çimlerin durumu diye başladı ama tam net nedenini söylese daha bütün bir cevap olurdu.

    *mesafeli bir yapısı var. bence güzel birşey. diğer yandan normal olarak insanlarla sıcaklık da kurmak istiyor ama vites sanki bir türlü geçmiyor. yine de mesafeli olması laubali olmasından iyidir diye düşünüyorum.

    *mevcut yönetime yer yer ağzından çıkan sıfatlara dikkat etmeden çaktı. çakmak tabii ki hakkı ama ben kelimelerini daha dikkatli seçmesini beklerdim.

    *gs store hakkında umut verici vaatlerde bulundu. çok sevindim.

    *dursun başkanımızı ister istemez biraz fazla övüyor. kendini iyi anlatamadı diyor. belki doğrudur lakin pratikte dursun başkanın imajı belli, bu kadar övmesine ne gerek var anlayamadım.

    *mevcut yönetim için iyi yaptıkları hiçbirşey söyleyemem dedi. bu bana biraz abartı geldi. bir çay iyi gider.

    *şimdi buraya tek tek yazmayacağım yalnız kendisiyle çeliştiği cevapları da oldu. belki de yayındandır.

    *üye/taraftar veya liseli/lisesiz konularında hassas konular olmasına saygı duymakla beraber biraz fazla herkese mavi boncuk dağıtmaya çalıştığı hissine kapıldım. belki de oyunun kuralı budur.

    *kulübe bugüne kadar sağladığı sponsorluklardan bahsetti. mükemmel bir performans! sırf bunun sevabıyla cennette loca verirler. eksik olmasın.

    *önümüzdeki günlerde tansel taşanlar'ın programına konuk olacağı anons edildi. oturduğu koltuk nedeniyle sevmesek de saygı göstermemiz gereken mevcut başkanımıza karşı olan üslubu nedeniyle hakkında iyi bir izlenim sahibi olmadığım tansel taşanlar'a konuk olmasını ben prensip olarak hatalı buluyorum.

    genel olarak ben kendisini beğendim hatta epey beğendim. metin bey kendisine kapasitesi ölçüsünde elindeki silahları bilerek eksiksiz güveniyor. boş konuşmuyor. kulübü de iyi bildiğini ben biliyorum, ona bir şüphe yok. başarılar diliyorum.

    "ben olsam silmezdim dediğim bir kaç soruyu bence yanlış sildi ama moderatör o olduğu için" diye girilmişti bu entrynin orjinali meğer moderatör başkaymış. kanal sahibi ahmet bey kardeşimin günahına girmişim. ben bu twitch ortamının yabancısıyım tabii böylece yaşım da ortaya çıkıyor. ben bir tek switch bilirim twitchi öğreneceğim. silinme konusuna dönersek dediğim gibi ben moderatör beyin yerinde olsam silmezdım emme bana sadece fikrimi paylaşmak düşer. ahmet tirali'ye bu yayını gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum.

    unuttuğum bir nokta vardı onu edit ettim: yayında benim edindiğim izlenime göre yarım tane bile çanak soru sorulmadı. çok özgün bir yayın oldu.

    diğer adayların da benzer bir yayınını izleme şansım olursa onlar için de bu tür bir entry girerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın