resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30268
    kendisini gönderecek kimse yoktur bu kulüpte öncelikle onu bir geçelim. galatasaray’ın yaşayan en büyük efsanesi hiç şüphesiz.

    ama hocayı şartsız şurtsuz savunan arkadaşlar sezonu şöyle bir gözünün önüne getirsin. o kadar saçma puan kaybına rağmen 5 gol atsan ki bence ilk yarıyı 2-0 önde kapasan şampiyon olacaktın. beşiktaş kendi maçında* bu skoru görse psikolojik olarak bambaşka yerde olurdu. hani 5 gole gerek bile kalmazdı.

    5-6 maçlık zaman dilimi hariç ne iyi top oynadık bu sene ne de ilerisi için umut verdik. emre kılınç, taylan, luyindama gibi adamlar ilk hatalarında kızağa çekildiler. sezon boyu her geri düştüğümüz maçta orta saha çıkarıp forvet alıp puan üstüne puan kaybettik. hoca bırakmış artık saha içiyle ilgilenmeyi. buraya kadar da o getirdi deniyor da zaten buraya kadar böyle gelmesi net başarısızlıktır.

    tamam hadi buraya kadar böyle gelmiş diyorsun ama elimizde çok güzel bir fırsat var. senin tempoya, fiziğe, hızlı oynamaya ihtiyacın varken gittin arda ve emre ile maça* çıktın ya. nasıl böyle bir hata yaparsın dananın kuyruğunun kopacağı yerde. olacak şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın