resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6446
    günah çıkarmak için hakkında bir kaç şey karalamak istediğim teknik adam. çünkü gerçekten büyük haksızlık etmişim. iyi hoca, kötü hoca tartışılır. henüz kariyerinin başında toy bir teknik adamdı. galatasaray için yetersizdi ve gitti. ama gel gelelim adamın kovulmasını sağlayan performans, terim'in övüldüğü, hatta kendi futbolunu kendi övdüğü futboldan bile fersah fersah iyi.

    her şeyden önce lafının altını dolduran bir adam. bunun ne kadar önemli olduğunu şu 3 senelik süreçte suratımıza vura vura öğrettiler sağ olsun. tüm basın kendisine yüklenmesine rağmen sakince kuracağı takımı, nasıl bir futbol oynayacağını, henüz yeni bir takım olduğunu, kadro tamamlandığında her şeyin çok farklı olacağını söylemişti. lig başladıktan sonraki 8 hafta boyunca da galatasaray tarihindeki en baskın oyunlardan birini oynadı. bunu da öyle babel, falcao, diagne, halil, andone, muhammed, onyekuru, kerem, feghouli, arda arasından seçmece yaparak değil, zil takıp yolladığımız tolga ciğerci, gomis ve rodrigues'le yaptı. seri-lemina-nzonzi-belhanda-taylan arasından seçmece yaparak değil, belhanda, fernando, ndiaye ile yaptı.

    daha sonra çıktı dedi ki ''oynadığımız futbolu çözdüler''. çünkü o zamanlar bir futbol oynuyorduk. ''değişime gitmeliyiz(?)'', yine dediğini yaptı ve değişime gitti, değiştirdiği oyunu da oynayamadık ve kovuldu. tertemiz bir kariyer.

    3 yıl boyunca her maçın ardından bi ''beklenen, istenen galatasaray''a dair muhabbet döndürme yok, transfer döneminde ''bi bildikleri vardır'' diyip falcao-seri-lemina-nzonzi-babel voltranını oluşturma yok, 6 ayda bi yeni bir takımdan bahsetmek yok, canı sıkılınca ocak ayı demek yok, yok ya. yapamadı, yapamadığını da kabul etti. gönderildi.

    artık iyi hatırlayacağım seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın