• 1249
    yurttaşlarının 20 sene önce patates soğanı çuvalla, peyniri tenekeyle alabildiği krize rağmen hükümet devirdiği ülkedir.

    bugün ise insanlar bardakla sıvı yağ, taneyle domates alır hale gelmesine rağmen 'ekmeğa dolarlan mı alıyonuz'cu, kazanılması imkansız insan müsveddeleri yüzünden koşar adım fakirleştirilip tüm geçmişi ve geleceği çalınan, bunu da utanmadan dış güçlere bağlayanların yaşadığı ülkedir.

    kendi ailemden bile olsa bu yıkıma destek veren herkesle çoktan bağımı kopardım. böylesi bir talanın, yıkımın, yağmanın, ihanetin, işkencenin, gözyaşının olduğu ülkede alınan nefes bile siyasidir. işler iyi giderken çapulcu terörist ayyaş, işler kötü giderken aynı gemideyiz. evet biz o gemide boğuluyoruz, nutuk atıp gemiyi batıranlar filikalara binmiş kaçıyor. çok sevgili son padişahları da ingiliz zırhılısıyla kaçmıştı, severler böyle şeyleri.

    bu memlekete bu zulmü reva görenler ve alkışlayanlar, kuşaklar boyu utançla anılacak. sevgi pıtırcığı muhalefetin aksine de hiç kimseyle helalleşmiyorum, hepsine hakkım haram zıkkım olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın