resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32981
    yıllardır tepki gösteriyoruz kendisine. olmayacağını görüyoruz, söylüyoruz, hatalı oluyoruz. aynen dediğiniz gibi, olmuyor, yine hatalı oluyoruz. kendisine tepki gösterdiğim bir entry yüzünden (küfür yok hakaret yok sadece bırak git dediğim bir entry) yazarlık hayatım boyunca ilk defa 14 gün ceza aldım. çünkü kendisinin savunucuları arasında sözlüğün moderatörleri de var. bu sözlükte herkesin derdi galatasaraydı bir zamanlar, şimdi bir grubun derdi galatasarayken bir grubun derdi fatih terim.

    yine gitmeyecek, süre isteyecek, hakem suclu diyecek, oyuncuları basının önüne atacak, bir şeyler isteyecek falan yine takımın başında kalmaya devam edecek. çünkü bir grup galatasaraylı fatih terime galatasaray kendisinin şahsi kulubuymus gibi davranma özgürlüğünü vermek için elinden geleni yapıyor.

    21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçında feghouli niye ilk 11'de? hadi ilk 11'de başladı adamın kaptırdığı topları, iki metre yanına kosamamasini görmüyor musun? niye 83. dakikaya kadar sahada tutuyorsun? beklentin ne yahu bitik feghouliden? belli ki takımının bitiricilik problemi var, takımının en iyi bitiricisi mustafa muhammed niye 83 dakika yanında oturuyor? adam hırsından ölüyor sen hiçbir şekilde maça sokmuyorsun? morutan iyi oynadığı tüm maçlarda çatır çatır oyundan çıkıyor, ilk defa kötü oynuyor adamı zamanında oyundan alamiyorsun? halil dervişoglu iki metre yanına pas atmaktan aciz, kontraya çıkıyoruz ceza sahasına girmekten aciz, bitiriciligi rezalet, son dakikalara kadar oyunda kalıyor. hadi van aanholtun yedeği yok, yedlin'i. yedeği yok onları anladık. ama artik oyunu okuyamıyorsun, taktiğin her neyse onu isletemiyorsun, fenerbahçe bitik mesut ozille, irfan canla, 50 yaşındaki sosayla senin genç oyuncularini fiziken eziyor, bu nasıl oluyor hocam? bu takım ne oynuyor hocam? 150 tane kornerde bir gol atamamışız. yan toplarda yokuz, kaleye şut çeken yok, geçiş hücumu kısmen var onda da biticilik olmadığı için sonuç yok, bitiriciligi olan topçu yanında 83 dakika oturuyor? anlamak mümkün değil?

    kenarda şov yapıp kırmızı görüp maçı hakemin üzerine yıkma derdindesin hala. her maç aynı terane. bu takım oynamıyor. oynamıyor yahu. hem de hiçbir şey oynamıyor. bir iki kişi şahsi becerilerle bir şeyler yapıyor, sen keramet sende sanıyorsun.

    lütfen hocam, olmuyor artık. galatasaray tarihinde ilk defa böyle bir yapılanmaya gidiyoruz, bu kadro boşa gitmesin, rezil olmasın, bırak kendi yolumuzu bulalım. tff başkanlığı mi istiyorsun onun için uğraş, başka takıma mi gideceksin yolun açık olsun. bize işkence etmeyi bırak artık.

    herkes gergin, herkes yorgun, herkes mutsuz, taraftar stadı silme doldurmuş, muhteşem bir koreografi yapmış senin oynattigin futbola bak. bizi sal artık hocam olmuyor işte. yalvarıyorum bırak işimize bakalım.

    muhtemelen bu entry de silinecektir sudan bir sebeple, silen arkadaşlar elleriniz dert görmesin simdiden. emeğinize sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın