resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33875
    en büyük rahatsızlığım "hocam git de kıymetini anlasınlar." "hocam bırak da şampiyonluğu unutsunlar. " "hocam fedakarlıklarına rağmen bazı galatasaray taraftarı seni hak etmiyor." tarzında yazılara konuk olması olan teknik direktör.

    hani sanki galatasaray fatih terim yokken bir hiçmiş de fatih terim gelip adam etmiş galatasaray'ı gibi davranılıyor, taraftarın bir kısmı ciddi ciddi bu saçmalığa inansa da böyle değil.

    fatih terim'in milli takım maceraları hep çalkantılı geçmiş ona kucağı açan da galatasaray olmuştur hem de kötü ayrılıklara rağmen. 2011'de adnan polat'ın teklifini kabul etmeyip 6 ay sonra yeni yönetimle göreve gelmeyi kabul etmiştir aslolan galatasaray'dır deyip.

    2.döneminden sonra fatih terim'in "bir daha galatasaray'ı çalıştırır mısınız?" sorusuna "ben o defteri kapattım" demişliği var mesela.

    3.döneminde yıldırım demirören'le kader arkadaşı olmuş, güle oynaya pozlar vermiş yine aynı adam tarafından sözleşmesi fesh edilmekle beraber milli takımdaki bazı çetelere kurban verilmiştir fesih öncesinde. ondan sonra yine galatasaray kucak açmıştır fatih terim'e ama hocayı galatasaray'dan önde tutanlara sorsan hoca büyük fedakarlıklar yaptı, ee galatasaray kulübü ne yapıyor peki bu "fedakarlıkların" yanında ?

    fatih terim olmazsa galatasaray olmaz diyen arkadaşlar galatasaray'ı çalıştırmadığı yıllarda fatih terim'in sportif olarak ne başarılar elde ettiğini yazsınlar da biz de görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın