• 158
    sinan engin ve ertem şener tarafından övülmesi başta olmak üzere* diğer bazı ilginç hareketleri nedeniyle kulübümüz ile ilişkisinin sempatizandan öteye gitmesini hep zararlı bulduğum mevcut kulüp sponsorlarımızdan tunç holding genel müdürü.

    gelin görün ki açıkçası son attığı "siz kim arda turanı eleştirmek kim, haddinizi bilin!" izansız ve şuursuz açıklaması bir kısım taraftarımıza ve üyemize müstahaktir. hiç kusura bakılmasın. bir grup insan parayı görünce "ağam gel ağzımıza salıncak kur, sallana sallana..." modu açıyor.

    "iki istasyon ile kulübümüze nasıl sponsor oluyor?" eleştirisi getirenlere (eleştirmek en doğal hakkınız) 4 istasyonla kulübümüze başkan olma şerefine nail olan rahmetli başkanımızı da naçizane hatırlatmak isterim. işbu paragrafta herhangi bir laf sokma yoktur. sadece bazen zarlar altı altı gelir, nitekim hayat lineer değildir.

    herşeye rağmen gelirinin bir kısmını kulübümüze ayırdığı için teşekkür ederim yalnız kulüpten ne sponsorlar geldi geçti, bunu acilen hatırlaması hatta lisanı münasiple bugünkü saçmalaması için özür dilemesi gerekir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın