• 4
    halil ibrahim dervişoğlu'nun babası.

    açıklaması olmuş "yetenek, allah vergisidir. biz kendimizi biliyoruz. altını çamura da soksan değerinden bir şey kaybetmez." şeklinde. ancak oğlunun bu sene ki performansı ile ilgili bir açıklama yapıp sonra bunu söylese daha güzel olurdu.

    daha çok gurbetçi futbolcularda görüyoruz babasının bu şekilde ortalıklarda sürekli demeç vermesini ki mesut özil'de real madrid ayrılığı sonrası babasıyla profesyonel sözleşmesini bitirmişti. gurbetçi futbolcunun ailesi çok konuşuyorsa illa bi zararı dokunuyor ve mümkün mertebe uzak duracaksın. para ve medyatik olma hırsı da bu abimizi konuşturuyor.

    keşke halil sahada konuşsa ve kendisinin adını duymamıza gerek kalmasa. gol atamasa da takım oyununda bir fark yarattığını görmek istiyoruz ama adamın sahada adını duyamıyoruz. maç başlarken seremonide ve oyundan çıkarken görmek zorunda kalıyoruz kendisini. umarım oğlu kendisini geliştirir ve iyi yerlere gelir ancak bu seneki performansı içler acısı maalesef. ayrıca kendisi oğlunu bu kadar düşünüyorsa kariyerini diğer oğluna* teslim etmek yerine menajerlik işini profesyonellere bırakmalı. para aile dışına çıkmasın derken daha büyük paralardan oluyor.

    https://www.fanatik.com.tr/...olu-paylasim-2270272
App Store'dan indirin Google Play'den alın