• 2708
    --- alıntı ---

    "psv eindhoven’dan iki maçta 7 gol yiyerek elenmeyip şampiyonlar ligi gruplarına kalabilselerdi uefa sıralamasında 70 puanla bulundukları 44. sıradan, 77 puanla 37. sırada bulunan beşiktaş’a yaklaşabilir, ülke puanına hatırı sayılır bir katkı sağlayabilirlerdi."

    --- alıntı ---

    ciddi ciddi resmi hesaplarından böyle bir şey yayınlamış kulüp. ahahahah.

    adamlar 2 sene üst üste grup aşamasında malmö, genk, salpborg, slovan bratislava gibi köy takımları tarafından kucaktan kucağa gezdirilip o gruplarda dahi galibiyetsiz elendi. hatta hala maaş ödedikleri abdullah avcı artık bir ara ümidi kesip takımı deplasmana götürmüyordu.*

    sonraki sene paok, rio ave tarafından üst üste tokatlanıp avrupaya dahi kalamadı, (rio ave hali hazırda ikinci ligde)

    ve bu sene de en kötü şampiyonlar ligi grubunda 19 gol yiyip ( 8 tanesi sporting lizbon'dan olmak üzere) 0 puan alarak kendi rekorlarını geliştirdirler ama hala daha utanma, arlanma, olmadan avrupa başarısı, uefa sıralaması falan diyorlar. 4 sezondur avrupa'nın her köşesinde delik deşik edildin, sus bari dikkat çekme.

    hala ekmeğini yedikleri 17-18 sezonu 5 yıllık sürenin dolmasıyla bu sene silinince avrupa sıralamasında ezeli rakipleri bursaspor seviyesine düşecekler ama galatasaray'a laf atınca ciddiye alınacaklarını sanıyorlar. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın