• 155
    26 mart 2022 galatasaray olağan mali genel kurulunun sonunda tekrar ne isaya ne musaya yaranamayan kulüp üyeleri. ibra ederler "nasıl edersiniz? gidin pilav yiyin!" denir. ibra etmezler "darbeciler!" denir. yine ibra etmezler "yerine adam düşünmeden ibrasizlik mı olur?" diye sorulur.

    babacığım yerine adam düşünülüp ibra oylaması olur mu? işte o zaman onun adı darbe (askeri: ihtilal) yapmak olur. bu darbe girişimi değil ki genel kurul ibra oylaması. mevcut yönetimi beğeniyor musun diye soruyor, sen de evet ya da hayır diyorsun. başkan olmak isteyen biri varsa da içinden umutlaniyor. bu böyle bir mizansen, dernek dediğin böyle birşey. bakmayın siz gazetelerin satmak için "galatasaray'da darbe!" başlıklarına, darbe yok oylama var.

    son seçimde burak başkan eşref başkanı 30 mu 40 mı oyla geçmişti. bu ne demek? eşref başkan da bir bakıma zaten başkan seçilmisti demek. şimdi girer seçime, bir mucize olmazsa, başkan seçilir ve işine bakar. seneye mart ayında görüşürüz. gönül hep en iyisini ister de eldeki malzeme bu, işimize bakalım.

    yerine adam düşünmeden ibra etmediniz ne demek gözünün yağını yediğim? iyi kötü oylama yapılıyor, bir demokrasi örneği sunulmaya çalışılıyor. bak son kurulda iki kadın üye çıktı karşılıklı çat çat çat atistilar ki muhtemelen lisede senelerce aynı tastan yemek yemişlerdir. ne kadar örnek bir tabloydu.

    yeni türkiye'de iyi alisildi bu atama muhabbetine de çok şükür kulübü henüz tam ele geçiremedi bu zihniyet. çok şaşırdım ve üzüldüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın