resim
Idrissa Gana Gueye
Takım:Everton
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:34
Boy:1.74
Uyruk:Senegal
  • 167
    homofobik olduğunu sanmadığım futbolcu. bu adam müslüman, bilmiyorum farkında mısınız? müslümanlıkta da haram olan bir şeye destek vermesi için adama baskı yapılıyor.

    yakında bu konuda çok fazla sıkıntı çıkacak ve olaylar çığırından çıkmış durumda. özellikle avrupa merkezli bir dayatma var ki "bizim dediğimizi desteklemek zorundasınız" düsturu ile oyunculara inanılmaz baskı kuruluyor. bu şu an her spor branşında ve her alanda var.

    ilk kadınlar bu konuda desteklendi, "kadının beyanı esastır" diye bir şey çıkartılıp yalan yanlış iftira atan her kadın bir erkeği linç edebiliyordu. daha bu sene bu algı yıkıldı ve herkes kadın/erkek değil "haklının beyanı" önemini kavradı.
    şimdi de lgbt(nasıl tanımlarsanız) bireyler o kadar güçlendi ve destek gördü ki "bize destek vermek zorundasınız" kafasına ulaştılar. desteklemeyenler, bakın karşı olanlar bile demiyorum, sadece desteklemeyenler bile linçe uğramaya başladı.

    adam müslüman ve buna göre yaşıyor olabilir, herkes de buna saygı duymak zorunda. tutup trans bireyleri dövmemiş, hakaret etmemiş, hiç bir şey yapmamış, sadece destekleyen bir oluşumun içinde bulunmamış ve bu yüzden linç yiyor... bana aşırı saçma geliyor bu durum.

    bana kalırsa herkes istediği gibi yaşayabilir ve herkes istediği fikri belirtebilir. hakaret, başkasının özgürlüğünü kısıtlama gibi durumlar olmadığı müddetçe kimse kimsenin umurunda olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın