• 11
    20-21 sezonu şampiyonluğumuzun gidişindeki aktörlerden biri. zaten o sezonu izleyen herkes durumun farkındaydı. sadece kendisi değil bu arada biz burada ''tarihte olmadığımız kadar doğranıyoruz, beşiktaş kollanıyor hem de öyle böyle değil'' derken herkes ''top mu oynuyoruz'' diyordu. etebo ve taylan'dan oluşan orta saha rotasyonuyla şampiyonluk mücadelesi veren takıma diyorlar bunu. bu arada övülen beşiktaş'ın top filan oynadığı da yoktu hea. 3. bitirmeleri gereken sezonda şampiyon oldular. dahası o sezon adamlarda kadroya giremeyen oguzhan, dorukhan, mensah bizde direkt 11 başlardı. bana stoperlerle gelmeyin orta sahan iyiyse stoperde semih-dany'de seni şampiyon yapıyor. ama orta alan kötüyse marcao bile stoper olsa olmuyor işte.

    kendisine ırkçılık yapan yöneticiye laf soktuğu için belhanda'yı gönderenlere kimse laf etmedi bu arada. averaj yapmamız gereken 11 mayıs 2021 denizlispor galatasaray maçı ve 2 mayıs 2021 gençlerbirliği galatasaray maçında en çok ihtiyacımız olan oyuncu olmasına rağmen.

    aynı takımlarla oynadığımız ilk yarı maçının birinde hatrick yapan (bkz: 9 ocak 2021 galatasaray gençlerbirliği maçı)
    diğerinde ise 1 gol 1 asistle oynayan belhanda olsa ne olur olmasa ne olur değil mi ? (bkz: 20 ocak 2021 galatasaray denizlispor maçı)

    o sezon bize yapılanları, özellikle kendine galatasaraylıyım diyenlerin bize yaptıklarını allah alzheimer filan vermezse asla unutmayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın