resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3383
    1999-2000 sezonu sonrası galatasaray'ın en güçlü ve dominant oyunu sergilediği sezon 2011-2012 sezonudur bana göre ve muslera, eboue, ujfalusi, melo, selçuk, elmander gibi isimler transfer olmasına rağmen o güçlü oyunu oynamaya 14. haftadaki fenerbahçe maçı* ile başlamıştı. kaldı ki, bu maçtan önceki gençlerbirliği maçını* bile ümraniyespor maçındakinden* daha kötü bir oyun ile eboue'nin attığı gol ile kazanmıştık.

    tarihin en iyi teknik direktörü fatih terim'in en iyi takımlarından biri anca 14. hafta asıl futbolunu oynamaya başlamışken, okan buruk'un 3 haftada muhteşem bir futbol oynatmasını beklemek biraz gerçek dışı biraz da haksızlık bana kalırsa. ayrıca, 2019-2020 sezonunda başakşehir ile başlangıcına bakarsak, okan buruk'un öyle elinde sihirli değnek ile hemen dominant bir futbol oynatmaya başlayamayacağını öngörmek zor değil bence.

    okan buruk ile gelecek adına umut verici gelişme, başakşehir ile şampiyon olduğu sezona her ne kadar felaket bir başlangıç yapsa da zamanla avrupa maçları da olmasına rağmen uzun bir yenilmezlik ve galibiyet serisi yakalayabilmesi oldu. maçları çok rahat kazanıyorlardı. galatasaray ile de zamanla bu noktaya gelmemesi için hiçbir sebep yok, kaldı ki iki önemli deplasman galibiyetiyle başakşehir'deki kadar kötü başlamadı galatasaray kariyerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın