• 139
    hakkında aslanlar gibi oynuyorlar, şampiyonluğu sonuna kadar haketti diyen arkadaşların bursaspor'u bu sene kaç kere izledigini merak ettiren takımdır. süper oynamalarını 3 dakikalık görüntülere dayaranarak mı söylüyorsunuz, 3 büyüklere karşı yaptıkları maçlara dayanarak mı? yoksa ciddi ciddi minimum 10-15 maçını 90 dakika seyrederek mi söylüyorsunuz? hayır 55 puanda olmasını baz alıyorsanız, galatasaray futbol takımı da onlardan 2 puan daha az süper oynamış demektir.

    arada kadro farkı falan var beni ilgilendirmez. ne yani sene sonunda 1 puan ile şampiyonluğu kaçırsalar ama onlarında kadrosu daha kısıtlı diye onları mı şampiyon yapacaklar? kaldı ki galatasaray takımı oyuncuları milli maçlar hariç minimum 14 maç daha fazla yaptı bu takımın oyuncularından. sakatlıkları falan saymıyorum. hadi o zaman kasımpaşa'ya da benden 10 puan koyun. takır takır top oynuyorlar, kadrosu da bursa'dan beter. evliya çelebi'ye dönen cenk işler, onun orta saha versiyonu murat erdoğan, ibrahim akın'ın bir model altı gökhan güleç. bunlar en bilinenleri. yekta'yla, şahin'le buralara geldiler. bence kasımpaşa da uefa'yı hakediyor nasu yapacaz şimdi?

    ha bide anadolu'dan şampiyon çıksın, ülke futbolu gelişsin, hayat bayram olsun geyikleri var. ya arkadaş bundan 20 sene önce anadolu'dan şampiyon çıkmadı mı? o takım 6 sene şampiyon olmadı mı? ne kadar gelişte güzel ülkenin futbolu? fransa'da 7 sene lyon şampiyon oldu battı mı fransa? bu sene şampiyonlar liginde iki takımı çeyrek final oynayacak adamların. ama o geçen bordeaux'nun şampiyonluğu yüzünden dimi? bu sene bursa bir şampiyon olsa seneye çağ atlarız valla. önümüzde duramazlar avrupa'da. bir de rica edicem fransa milli takımı demeyin o takım 2000'den beri rezil gibi.

    neyse ya haketti zaten bursa, geçen hafta gördüm 3 dakikalık özetlerde 4 pozisyonları vardı. böyle bir takım şampiyon olmasın da kim olsun a dostlar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın