resim
Taylan Antalyalı
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3532
    maçta olup "ıslıklanması yanlıştı" diyene saygı duyarım. katılmam ama saygı duyarım. maçta olmayıp, maç içinde olup bitenleri sadece yayıncı kuruluşun yayınladığı kadarıyla bilenlerin, "o yanlış, bu ayıp" demesi kolaya kaçmak. hatta biraz tatlı su taraftarlığı.

    taylan antalyalı, her futbolcu olduğu gibi, formasını giydiği kulüp için elinden geleni yapmak zorunda. 20 milyon türk lirası kazanıyor ankaragücü'nde yanlış bilmiyorsam, elbette elinden geleni yapacak. burada veye statta "taylan kötü oynamalıydı" diye düşünen sayısı çok azdır. ama iyi oynamak başka, kinle ve ekstra hırsla oynamak başka. taylan galatasaray'da 2021-2022 sezonunun hiçbir maçında gösteremediği hırsı, dün akşam ankaragücü formasıyla galatasaray'a karşı gösterdi. ayrıca ben taylan'ı izliyorum ankaragücü formasıyla bu sene, fena oynamıyor. ama hiçbir maçta dünkü kadar hırslı ve öfkeli görmedim onu bu sezon. pozisyon alışları, ön alan presleri, ceza sahasına yaptığı koşular sırasında ortaya koyduğu agresifliği ve gol hırsını taylan'dan dün akşamdan önce görmediysek, ortada bir problem var demektir. attığı gol sonrası inceden sırıtmak ve yarı alanına dönerken savaş muzafferi bir komutan edasıyla santra noktasına yürümek yerine ankaragücü taraftarına doğru koşup sevinseydi, daha samimi bir davranış sergilemiş olurdu bu arada.

    taylan'ı dün ben de ıslıkladım. oyununu değil; yüzüne ve davranışlarına yansıyan hırsını ıslıkladım. oyun içinde galatasaray forması altında hiç görmediğim şeyleri yapmış olmasına tepki gösterdim. aşırı bilenmiş olmasına kızdım çünkü taylan'ın bu kulübe karşı bilenmesini gerektirecek bir durum yok. 2018-2019 sezonunda küme düşen erzurumspor'dan buraya geldi. eylül 2019'da transferin son günü biz almasaydık, bir alt ligte oynayacaktı. eylül 2022'de ankaragücü'nden yıllık 20 milyon liralık bir sözleşme alabildiyse, sahip olduğu galatasaray futbolcusu etiketi sayesinde. bize karşı kin değil, minnet duygusu olmalı taylan'ın. ben dün taylan'da minnet ve saygı değil, intikam hırsı gördüm. etrafımda da davranışlarını bu şekilde yorumlayan çoktu. oyunu değildi problem; problem tavırlarıydı. ıslıklanması normaldir, ıslığa verdiği yanıt bile içindeki kini ve gösterilen tepkinin doğruluğunu gösterir. taraftara kızılacak bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın