• 6734
    allah basimizdan ali koc'u eksik etmesin.

    jorge jesus'un ayrilacagi aylar evvelden belliydi, tek bir somut aksiyon alinmadi, herhangi bir hazirlik yapilmadi.

    iki gun oncesine kadar resmi teklif giden ve gelmesine kesin gozuyle bakilan vincent montella yalnizca ali koc'un kafasina oyle estigi icin bir anda rafa kalkti. yerli, kulubu bilen isim diye bir sey ortaya atildi ki isler biraz daha boka sardi.

    yine birkac gun once kombineler satisa cikacakti, ve kombineler 300% zam ile satista olacakti ve bu konu yonetimce onaylanmasina karsin ali koc'a soruldugunda aman tepki olmasin diyerek ali koc yok boyle bir sey dedi ve 3 gundur haril haril ne bok yiyecegiz diye sifirdan kombine fiyatlari calisiliyor.

    kulubun butunlesmesi icin yeni teknik direktor ve arda'nin sozlesmesinin uzatildigi aciklamasi guvenoyu acisindan yetecekken, baskan yine saga sola azar kaymayi tercih etti kongrede.

    su an icinde bulunan kaotik ortam gectigimiz senelerden de vahim durumda, ortada hoca yok anlasilan isimler var, 37'lik sonmus yildizlar icin astronomik ucretler konusuluyor.

    uzerimde toga pictam yan sekilde koltuga uzandim haberleri takip ediyor, bir yandan da bir salkimindan kopardigim uzumleri keyifle agzima atiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın