resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 6291
    sana doyamadım, seni tam olarak idrak da edemedim. senin özleminle baktım her yeni transfere. şimdi üzülmezsen şakayla karışık bir şey söyleyeceğim. şaka kısmını okuyanlar anlayacak, neden salt şaka olmadığını da kısaca ben anlatacağım. sanırım yeni hagi'mizi en sonunda bulduk.

    kariyeri aynı senin gibi büyük kulüplerde geçmiş, çok özel yetenekleri olan bir adam "bizi sevenleri üzmeyelim wanda" dercesine ekonomik olarak çok daha iyi teklifleri bizim için elinin tersiyle iterek istanbul'a indi bu gece.

    yıllarca nedense senin gibi hırslı, kavgadan çekinmeyen, yeri geldiğinde hakeme, rakibe, muhabire posta koyan ama yeri geldiğinde de herkesi kanatları altına alan, sinirli mizacı olan birini bekledim. bu biraz bebek yüzlü be gica. eli yüzü düzgün, dövmeli falan biraz da hipster bir tarz gibi. takım elbisenin altına vans falan giyebilir öyle bir tip. tanıdık da bir tip. bir yıl bizde oynadı kiralık olarak kendine aşık etti, bize aşık oldu gitti. biz getirmek için o da dönmek için imkanlar dahilinde her türlü fedakarlık karşılıklı yapıldı. neden yeni hagi diyorum biliyor musun? sen bir nesli galatasaraylı yapan takımın en önemli parçası ve lideriydin. bu adamda da o ışık var işte. aşağıya bir video bırakıyorum. kaliteli bir yaşam veya güzel bir ülke sağlayamadığımız bu topraklarda doğmuş yeni bir nesile umut ve neşe oluyor bu adam. çok güzel bir adam bu adam. aynı senin gibi. sonu sana benzesin gica...

    https://twitter.com/...dUFIlIW0shg&s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın