• 1750
    ekşide galatasaray düşmanlığı had safhada. hem de kalleşçe bir düşmanlık. atılan iftiraların, söylenen yalanların haddi hesabı yok. tiner sk ve civciv fan club yıllardır mesnetsiz iddiaları köklendirmeye çalışıyordu bu sene artık hayali iddialarını temel alıp onun üzerinden saldırıya geçmiş durumdalar. en temel hayali argümanları galatasaray’ın sözde fetö ilişkileri. bir tane, bakın bir tane mesnetli delilleri yok. tutundukları dal aynı dönemde milli takımda da oynamış eski futbolcularımız. başka da bir dayanakları yok. adam milli takımın en golcü oyuncusu ama terör örgütü destekçisi. galatasaray’a çamur atarken bu aynı zamanda türk milli takımına da iftira atmak anlamına gelmiyor mu? onların hayali dünyasında gelmiyor.

    galatasaray’ı fetö ile ilişkilendirmek aklın hayalin almayacağı bir saçmalık. galatasaray’ın genel kurulundan daha seküler bir yapı olsa olsa fransız parlementosudur ki artan magrip nüfusu göz önüne alındığında bizim genel kurul daha seküler olabilir. böyle bir yapının içerisinde sümüklü bir imama biat edenler barınabilir mi? kendisine mevki kazanabilir mi? bunu en iyi onlar biliyor ama amaçları zaten doğruyu söylemek değil. mert değiller. burada en büyük hata geçmiş ve şimdiki yönetimlerimizde. ses çıkarmadık, bolca prim verdik ve sonuç alenen “şafak operasyonu” adı altında sözde terör destekçisi olarak nitelendirilmek oldu.

    şimdi yönetimden beklentim bunun hesabının sorulmasıdır. galatasaray’a yapılan bu saldırı tüm taraftarlara da yapışmıştır. tarihin en büyük hukuk mücadelesini başlatmak ve galatasaray’a iftira atan her bir kişi, kurum ve kuruluşu hukuk önünde suçlu çıkarmak ve toplumun vicdanına mahkum ettirmek yönetimin en büyük görevidir. transfermiş, kupaymış hikaye. mesele onur meselesi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın