resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6178
    öncelikle bugün gol kaçırması dışında berbattı, ki zaten kerem'in özelinde öyle bir durum var istediklerini yapamayınca daha da zorlama işlere girip daha çok top eziyor. 45te hocanın çıkarması gerekiyodu, kerem kötü başladı mı maalesef devamı daha kötü oluyor. neyse ıslıklanması ise tamamen saçmalık, geçen sene şampiyonluk modunda icardi ile ikisi olmasa skor üretemezdik, bi önceki sene kerem olmasa belki son maça kadar küme korkusu ile geçecekti.

    fakat saçmalık olsa bile koca koca adamlar, milyon euro'ların havada uçtuğu piyasada aman üzülmesin, aman kırılmasın aman aman, işte burası saçmalık. eminim buradaki yazarların çoğu müdüründen, üstünden filan neyse işte azar yememek için götünü yırtan insanlardır. atıyorum bi sunumda, bi saçma sapan ufacık bi işte hata yapsak azar, küfür, belki mobbing yiyoruz. ve bunu 3 kuruş para kazanırken yaşıyoruz.

    sadece kerem için de söylemiyorum bunu. şurada hepimizin maaşını toplasan 1 ilk 11 oyuncumuzun maaşı etmez. haksız ıslığa, yanlış eleştiriye başta söylediğim gibi karşıyım ama her türlü insan takip ediyor bu sporu ve yorum yapıyor, yapacak. biraz da gladyatör gibi olsun bu topu oynayanlar. çıtkırıldım, küstüm oynamıyorum tavrı var çoğunlukla türk oyuncularda, hatta türkiye'ye gelen oyuncularda. yani bir eliniz yağda bir eliniz balda be abicim, biraz da böyle durumlara eyvallah diyecek mental durumunuz olsun ya. atıyorum maguire'a yapılan taşak geçilme durumu olsa intihar edecekler demek ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın