resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 771
    defanstan pasla konusunda cikmada da bize yardimci oluyor fakat bence bizim takima en yardimci oldugu ozelligi takim boyunu kisaltmasi.

    karagumruk macinda torreira'yi iki kere nelsson'a kizarken yakaladim. surekli one cikmasi ve daha yakin oynamasi gerektigini soyluyordu ona. nelsson'u bir turlu daha ileri cikmak icin ikna edemiyoruz anladigim kadariyla, oyuncu kendi hizina guvenmedigi icin surekli kendisini geriye atiyor ve bu hem takim boyunu uzatiyor hem de yapmaya calistigimiz presi anlamsiz kiliyor. bu konuda son macta abdulkerim de kendisine uydu. bu takim surekli geriye kosarsa, pres degil karsilasama takimina donusurse aciz gozukur.

    evet torreira mukemmel bir orta saha oyuncusu ama dikkat ederseniz maalesef fizik dezavantajindan dolayi yeterli alani kaplayamiyor. son macta kaan, torreira yerine girince ustumuze haldir haldir gelen karagumruk eskisi kadar gelemeye basladi. cunku tutucu olarak kaan, ozellikle yorgun bir torreira gore daha etkili bir oyuncu.

    sozun ozu davinson'un olmamasi maalesef tek bir yeri degil tum oyunumuzu etkiliyor. evet bu takim gecen sene nelsson'la sampiyon oldu fakat daha dinamik kanat oyuncularina sahipti. artik on alan presimizi daha da onde yapip, ataklari mumkun oldugunca erken sonlandirip takimin kondisyonunu maksimum duzeyde tutmaya calisiyoruz.

    kendisine ve muazzam performansina alistiktan sonra ve oynamaya calistigimiz oyunu da dusundukce nelsson'u artik begenmiyorum ve vedalasilmasi gerektigini dusunuyorum.

    umuyorum bir an once saglikli sekilde aramiza doner ve uzun yillar bizimle kalip savunmanin patronu olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın