resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37137
    bugün imza atacağı söylenen panathinaikos kendisinin alışılagelmiş seviyesinin altında olsa da oldukça zorlu bir tercihte bulunmuş eski teknik direktörümüz, efsanemiz ve babamız.

    panathinaikos takımı ekonomik ve yönetimsel olarak 7-8 senedir krizde olan bir takımdı. bu işine son verdikleri sırp hoca takımı toparladı adeta yoktan var etti. eğrisi doğrusuna geldi bir de kupa kazandılar. genç nesil panathinaikos taraftarı tekrar tribünlere döndü. adamı gerçek anlamıyla çok seviyorlar. hem taraftarlar hem de onların dediğine bakarsak oyuncular şuan gönderilmesinin şokunu yaşıyor.

    hoca ise gelecek bismillahirrahmanirrahim ocak ayında biri kupada olmak üzere 4 derbi niteliğinde maça çıkacak. kendi kurduğu takım degil. muhtemelen önceki hoca ile aynı sistemi de oynatmayacak. elindeki görünen tek avantajı ise yunanistan'da maçlar bir süre daha seyircisiz oynanacak. ocak ayında üstünde seyirci baskısı olmadan söz konusu maçlarda işleri yolunda giderse dakika bir gol bir cenderesinden taraftarın gönlünü kazanarak çıkacaktır. aksi takdirde taraftar başkandan başlayıp hocaya kadar iyi dileklerini sunmaya hazır gözüküyor.

    imza atılırsa ve göreve başlarsa hocamıza bol şanslar. en nihayetinde atina bir türk için zevkli yer ve panathinaikos kulübü ülkenin ateşli taraftarlara sahip önemli bir kulübü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın