• 220
    kendisi aslında sözlüğün kullanıcı tabanını ayırt etmemizi sağlayan bir yazar. biraz yukarılara çıkarsanız bir sürü kişinin 2023 yılı içerisinde en çok on numara verdiği yazar listesinde ilk sırada olduğunu görebilirsiniz. ama ne zaman bu başlığa kendisinin tavırlarıyla ilgili eleştirel bir entry girsem o entry de hemen benim en çok on numara verilen yazı listeme giriyor. bir sürü insan mesaj yoluyla o eleştirilerime katıldığını belirtiyor.

    işte bu yüzden bu yazarı sözlükte antu zihniyetinin lideri olarak görüyorum. 2024 model galatasaray sözlük'teki popülasyonu merak ediyorsanız bu başlıktan yola çıkabilirsiniz. ikiye ayrılıyor efendim.
    1- fikri hür galatasaray taraftarı,
    2- sahanın ortasına pislense bile laf kondurtmayan, para çöpe atılsa bile konuşturtmayan, zamanında domenec torrent'i bile savunan, her şeyi şikeye, hakeme bağlayan galatasaray taraftarı.

    mesela bu arkadaş dünkü maçta* zaha'nın eleştirilmesine dayanamayıp galatasaray sözlük başlığına bir entry girmişti.* sahada doğranıyormuşuz, zaha'yı ve futbolcuları eleştirmemiz normal değilmiş. yani o iptal edilen gol pozisyonunu geçtim, maçtaki hiçbir pozisyonda olmayan adamın eleştirilmesiyle golün iptalini ve hakem kararlarını bağdaştırırsan insanın damarına basarsın kardeşim. bu camiaya kötülüğü asıl sen yaparsın.***

    buraya son olarak kendi entrysinden taraftarlık tanımını bırakıyorum. bu yazdıklarım aslında şahsı aşağılar bir ifade içermiyor. kendisinin görüşü bile böyle. adam taraftarlık söz konusu olunca düşünmeyi bırakıyor.

    -
    taraftarlığın tanımında objektiflik yok, düşünme yok. taraftarlık körkütük aşık olma ve toz konduramama durumu.
    (bkz: #3820353)
    -

    ***bu olaydan sonra "hahahah bu ikisini nasıl bağdaştırdın" diye mesaj atınca benim başlığıma gelip "galatasarayın gol yemesiyle dalga geçen yazar" diye algı yapmışlığı da vardır. fenerli trolleri aratmayacak bir algı mekanizmasına da sahip ama oralara çok girmiyorum, eğlensin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın