• 1816
    zamanında (2018-2019) kurguladıkları şampiyonluğa (başakşehir) galatasaray çomak soktuğunda, yediremeyip futbolun süperleri dedikleri osuruktan organizasyonlarını 2 mayıs 2019’da, ligin bitmesine 4 hafta kala düzenleyen şer odağıdır.

    (bkz: futbolun süperleri) başlığı şöyle bir inceleyin derim.

    halbuki bir önceki yıl aynı organizasyon eylül’de yapılmıştı. bence son 10 yılın en büyük algı operasyonlarından biri olan başakşehir’e moral gecesine galatasaray katılmadı. lig bitmeden tansiyon düşürme çalışmalarını ne hoca ne başkan ne camia yemez, protesto ettik. en iyi teknik direktör ödülünü sir avcı alırken galatasaray’ın hiç bir ferdi için ödül verilmedi.

    geceye bence doğu demirkol damga vurmuştu. kimsenin o gece ismini anmak istemediği fatih terim’i -herhalde kendisi de olayın saçmalığının farkında olması sebebiyle 2 defa uzun uzun, iyi anlamda andı. sabri reis’e ödül verilmeli dedi. burak yılmaz’a, orada bulunuyorken resmen “hepimiz sana rezil herif dedik” dedi. burda deprem olsa can kaybından çok, maddi hasar var dedi (mal kaybı). ben kendisini fenerbahçeli bilirim ama türk futbolunun içinde gezdirmişti o gece. zeki adam, mal fenerli modeli değil sanırım. zaten 6 dakikalık gösterisinin yarısı galatasaraydı.

    https://youtu.be/EuvJf3ztNdA?si=77boaXse6YuCJ2OE

    böylece katarlı bein tarihe, ilk defa sezon bitmeden o sezonun en’lerini seçen yayıncı kuruluş olarak adını yazdırdı.

    unutmayın bunları diye yazıyorum, hatırlatıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın