resim
Mehmet Zeki Çelik
Takım:Roma
Mevki:Sağ Bek
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 206
    ben kendisinin gelişinde bir sorun göremiyorum. her transfer kar edilmek için yapılmaz ve yapılmamalı da. mertens'den kar mı edeceğiz hadi onu geç adam belçika efsanesi olarak geldi. gelirken herkesin sövdüğü kaan ayhan olmasa şampiyonlar liginde belki madara olacaktık, neredeyse her maçın x factor'ü oldu. kaan'dan kar mı edeceksin.

    zeki gelsin yarın başlasın demiyorum. fransız bi uçak bulalım yine kabul ama o zaman sol beke mecburen rıdvan yılmaz zorlayacaksın. yani al zeki'yi, sola yeni boey bul mesela bunlar elindeki opsiyonlar. sonuçta alt yapından 40 yılda bir oyuncu çıkıyor. ali turap 2 sendeledi diye 18 yaşında çocuk küfür yedi, kazımcan'a denmeyen kalmadı ki çocuklar hakikaten henüz bu seviye oyuncular değil malesef.

    her mevkiyi de yabancı doldurunca kaan ile barış'ı, hatta kerem'i pozisyondan pozisyona değiştirmek zorunda kalıyosun. al zeki ya da rıdvan'ı en azından vasat-vasat üstü performans veren bi belli pozisyon oyuncun olur. boey ile yukarı çektiğin takım performansını başka oyuncuyla yükseltirsin. bayern'e gidecek kadar büyük oyuncunun açığını kapatmak için başka yollar bulursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın