• 73
    mehmet cibara'nın yakın zamanda yaptığı açıklamalara göre şu sıralar zemin etüdü yapılan ve yaklaşık 1 ay içinde somut adımlar atılacak olan "mini olimpiyat köyü".

    62 dönüm üzerine inşa edilecek. projenin içinde 50-60 kişilik sporcu konaklama binası, basketbol salonu, voleybol salonu, diğer spor salonları ve yüzme havuzu olacak. basketbol salonu 12 bin kişilik, voleybol salonu da 3-4 bin kişilik olacak. bence makul. özellikle twitter'da 3-4 bini az bulanlar var ama vakıfbank'ın birkaç sene önce yapılan salonu bile 2900 kişilik. voleybol salonunun avrupa yakasında olması bir diğer avantaj olacak çünkü eczacıbaşı dışında istanbul takımları anadolu yakasındaki burhan felek'te oynuyor ki eczacıbaşı'nın salonu epey ufak (onların da salon büyütme projesi var). başka voleybol takımlarına da kiralama veya milli takımın hizmetine sunma imkanımız olacak.

    voleybol salonunun 2026 avrupa şampiyonası'nda hazır olacak şekilde tamamlanması için hızlı hareket edeceklermiş. tabii bunlar muhtemelen seçim öncesi abartılı vaatler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın