• 270
    ilk entrysini yaklasik 14 yil once, çocukluk aşkımsın başlığına yazmış bendeniz'i (bkz: çocukluk aşkımsın/@alotoftimes) de sözlükten en çok soğutan, "bu sözlüğe ne oldu böyle" cümlesindeki "negatifliğin" %80'ini temsil eden, ya yaşı çok küçük yada nefret dolu bir yazar.

    diğer yazar arkadaşların endişe ve duygularını paylaşmama sebep olan, kendisinin entrylerini görmemek için neredeyse tarayıcı eklentisi geliştirmeye kalkıştığım kişi.

    galatasaray'ı çok sevdiğini sanıp, galatasaray'a en çok zararı bulunan, alpaslan dikmen'in "galatasaray'ın yararına olacak bir taşı yerinden kaldırıp, iki metre öteye koyanlara bile müthiş bir saygı duyarım" sözünde bahsi geçen taşı yoldan kaldırıp kenara koymak yerine insanların kafasına atmayı marifet sanan galatasaraylıların bayrak taşıyıcısı.

    en ama en acısı, çoğumuzun acıyarak baktığı, sabah akşam sosyal medyada galatasaraya nefret kusan toksik fenerbahçe taraftarının, galatasaray versiyonu olması.

    edit: sozlukte engelleme ozelligi varmis ve benim haberim yokmus. gozumden kacmasi cok ilginc. sozlukte engelledigim ilk ve tek kisi oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın