resim
Sacha Boey
Takım:Bayern
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 4585
    bayern gibi tabiri cazise varyemez bir kulübü ayakta uyuttuğumuzu düşünmek nerden tutsak elimizde kalır. diğer yandan bonservis ödemelerine her zaman temkinli yaklaşan, ölçüp tartarak transfer yapan bir kulübün "aa sağ bekimizde çok isim oldu, o halde boey'i satalım" demesi de ancak bild gibi almanya'nın bulvar gazetesine yaraşır iddialar.

    arda güler aylardır sakat iken ancelotti için çok değerli veya kulüpte kesinlikle kalacak diye haberleri pazarlayanlar, son düdüğü beklenen bir maçta son dakikada attığı gol ile süperstar ilan edenler , en önemli değerlerimizden birini çöp ilan etmek için çabalayacaktır. bunda anormal bir şey yok.

    ancak bizim değerimizi takımdan ayrılsa bile değersizleştirmek isteyenlere karşı gözümüz açık olmalı. unutulmamalı ki, boey bizim için çok ciddi bir referans noktası olacak. bundan sonraki satışlarımızda, bu seviyede başarılı olabilecek isimlerin takımımızdan çıkabileceğine dair kanıt olacak. daha gideli kısa süre olmuşken, herkesin yaşayabileceği türden bir sakatlık süreci yaşamışken anında akbaba gibi saldıranlara prim vermeyelim. alem bir sezondur antrenman ritmine dayanamayıp sakatlık yaşamış ismini parlatıyor. bizim camia da ülkemizin değeri diyerek bu çıkışlara payanda oluyor. ancak senin değerine çamur atmak için her şeyi yapabilecek kadar namussuz karşındaki cephe. dikkatli olmak şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın