• 16753
    sevilen kişiler hakkında yapılan yorumlarla sevilmeyen kişiler hakkında aynı koşullar altında yapılan yorumların 180 derece değişebildiği platform. kısacası, özneye göre yapılıyor yorumlar yani.

    örneklemek gerekirse, burada uzun zamandır tartışılıyor son 2 transfer dönemindeki * politikamız. erden timur başlığına bununla alakalı bir eleştiri girdiğinizde, genelde ya ofsaytlanıyor ya da hemen aşağısına 'işte size şu müstehak bu müstehak yedirmeyiz etmeyiz.' tarzı savunma entryleri giriliyor. ama aynı eleştiri entrysini, özneyi değiştirip dursun aydın özbek başlığına, hiçbir şekilde erden timur iması yapmadan (direkt ya da dolaylı) girdiğinizde, aynı içeriğe sahip entry çok beğeni toplayabiliyor.

    işte bu sorunlu nokta zaten bu entry'yi girme sebebim. tabii ki robotik bir ortam beklemiyorum onu peşinen söyleyeyim ama aynı içerik hakkında bu kadar 180 derece değişen yorumların olması da tuhaf. yani romantik filmler gibi mutlak iyidir-mutlak kötüdür havası hakim hemen hemen bütün konularda ve bu sözlüğün kalitesini çok aşağı çekiyor. erden timur genç yakışıklı, laf hokkabazı hitabeti de görece diğer yöneticilere göre iyi olduğu, gözönünde olduğu için kısaca genelgeçer taraftar profiline hitap eden bir yönetici profili olduğu için yaptıklarına ve söylemlerine çok daha toleranslı yaklaşılırken, dursun özbek yaşlı, hitabeti kötü ve yakışıklı olmadığı kısaca taraftara hitap eden bir profil olmadığı için tahammülsüz davranılıyor her yaptığına söylediğine. yoksa şu yukardaki saçma durumun başka izahı olamaz. yani erden timur'un kendisi bile söylüyor futbolla alakalı tüm işleri ben devraldım diye, dursun özbek tamamen ona bırakmış durumda, kendisi transferdi şuydu buydu ilgilenmiyor teknik konularla.

    ha, bu noktada 'erden timur'a her şeyi niye bırakıyorsun, başkan olarak ağırlığını koyup gerekirse başka birini tayin et.' demek başka açıdan yapılan başka bir eleştiri olabilir ama bu entry'nin konusu olmaz o. 'kurulan kadroya bak yazıklar olsun, okan hoca'nın elini bomboş bıraktınız' vb. demek dursun özbek'e denince on, erden timur'a denince of alıyorsa, bu tamamen özneye göre yapılan yorumun yansımasıdır. bu kadroyu dursun özbek kurmadı çünkü. ilk dönemindeki gibi aktif bir pozisyonda değil bu konuda. daha çok projelerle ilgileniyor kendisi, bunu erden timur da dursun özbek de çokça beyan ediyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın