• 1767
    2018-2024 yılları arasında görev yapan ali koç başkanlığındaki fenebahçe yönetiminin en çok sevdiği, varlıklarından hiç rahatsızlık duymadığı, haklarında hiçbir suçlamada bulunmadığı yönetim. galatasaray'da görev yaptıkları sürece boyunca fenerbahçe tarafının hemen hemen hiç sataşmadığı, hakaret etmediği, televizyon yayına vs. davet ederek meydan okumadığı eski galatasaray yönetimi.

    bu yönetim döneminde ali koç başkanlık periyodunun dördüncü senesinde futbolda ilk galatasaray galibiyetini aldı. sadece bu yönetimin görev yaptığı sezonda ali koç'un fenebahçe'si galatasaray'ı içeride dışarıda yenebildi. ali koç'un başkanlık yaptığı süre boyunca sadece burak elmas yönetimi görevdeyken, fenerbahçe ligi sıralama olarak galatasaray'ın üstünde bitirdi. sadece elmas yönetiminin düzenlediği ve amacı kadın haklarına vurgu yapmak olan bir dostluk maçında fenerbahçe kadın futbol takımı galatasaray kadın futbol takımına ali sami yen'de 7 tane attı. maçın üstüne de fenerbahçe başkan vekili "biz bu cincona 6 kasım'da 6 attık, siz bugün 7 attınız" diyebildi. galatasaray'ın stadındaki bir soyunma odasında dedi bunu erol bilecik.

    bütün bu saydıklarımdan ve belki de daha unuttuklarımdan sebep, fenerbahçe'nin mevcut başkanın en çok sevdiği ve uzun yıllar görev yapmasını istediği galatasaray yönetimiydi burak elmas ve ekibi. eper bu bahsettiğim yönetim uzun yıllar görevde kalsaydı, fenerbahçe ve galatasaray arasındaki bütün ilişkiler süt liman olurdu. çünkü biz her sene fenerbahçe karşısında perişan olur ve bütün üstünlüklerimizi kaybederdik onlara karşı. ama tabi galatasaray'ın kongre refleksi böyle bir kepazeliğin bir seneden fazla sürmesine izin vermedi ve göreve geldikleri günden bu yana fenerbahçe'ye karşı futbolda bariz üstünlük kuran yeni bir yönetim görevi devraldı. ali koç'un son iki yıldır günden güne, aydan aya dozajını artırarak ve her seferinde daha da çirkinleşerek saldırdığı bir yönetimden bahsediyorum (bkz: dursun aydın özbek yönetimi). biz ise aylardır "yok siyaseten şu tarafta oldular", "yok bu açıklamaya yeteri kadar tepki vermediler", "yok niye federasyonu basmadılar" vb. gerekçelerle, ali koç'un haklarında konuşurken pancar gibi kızardığı ve yok olmalarını istediği galatasaray yönetiminin görevden ayrılmasını talep ediyoruz...bence bu işte bir yanlışlık var. ya ali koç tarafı dursun özbek yönetimi özelinde yanlış yapıyor ya da biz bazı şeylerin matematiğini kafamızda tam oturtamıyoruz. ama bir yanlışlık var bu işte, bu açık. ben bir galatasaraylı olarak sözlüğün biraz düşünmesini rica ediyorum bu konu özelinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın