resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6308
    adını duymaktan sıkıldığım iş adamı. 6 senede o kadar çok konuştu o kadar çok yerde göründü ki artık hakkındaki hiçbir şey ilgimi çekmiyor. yani deseler ki ali koç istifa etti kılım kıpırdamaz o derece sıktı. toplumu da öyle bir kutuplaştırdı ki bina yöneticimizin oğlu aidat paralarını toplamaya kapıya gelince adama nasılsın diye sorma gereği bile duymadım çünkü fenerli. insanları biribirinden nefret ettirme konusunda gayet de etkili olduğunu söyleyebiliriz.

    keşke gerçekten sene sonunda görevi bıraksa da kurtulsak. “ali koç kalsın bizim işimize daha çok yarar.” diye düşünenler fena hâlde yanılıyor. çünkü soyadının gücü sayesinde istediği herkesi yönlendirebilir bir durumda. ve bizim önümüzü kesmek için full mesai harcıyor. e bu da hâliyle yoruyor hepimizi. ayrıca adam açık açık erden timur ve hakemleri tehdit etti ya. bu tehditlerini biri üstüne vazife alıp bir eyleme dönüştürse ne olacak?

    önümüzdeki sezon da bu sezon yaptıklarının daha azını yapmayacak. üstelik yel değirmenlerine açtığı savaşı daha yeni sezonun ilk maçında tekrar hatırlatacak ve sezon boyunca aynı süreç devam edecek. işte bu şartlarda başkan olarak kalmasını istemiyorum. gerçi ömer koç holdingin başında durmaya devam edeceği için ali koç da başkanlığa devam edecek gibi duruyor ya neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın