• 10
    bu soruyu napoli civarında sorarsanız, yüzde yüz mertens cevap alırsınız.

    onun dışında madrid'de, milan'da, istanbul'da nerede sorarsanız sorun üç aşağı beş yukarı aynı çıkar. hadi sneijder biraz önde olsun.

    ikisinin karakteri hakkında yeterli bilgi vermiş oldum sanırım. sneijder beyefendinin daha kilo sorunu olmayan halini göremedim. güya 29 yaşında bize geldi. öteki 37 yaşında hem takımın en çok efor sarfedeni, hem takım arkadaşlarını en çok yönlendireni, hem de takımın en zekisi.

    zaha'nın sahadaki haliyle sneijder'in sahadaki hali arasında davranışsal açıdan bir fark göremiyorum. sağa sola sürekli şikayet, ona oraya koş buna buraya koş emirleri, top sürekli en çok bana gelsin isteği. hatta düşününce zaha daha çok kendi kendiyle kavga ediyor gibi.

    sözlükteki sneijder fanlarını gördükçe, beden eğitimcisi tudor'a sempatim artıyor. takımda papazlar artınca bir sezon feda edip, vitor, tudor veya tuchel gibi adamları getireceksin ki, bu arkadaşlardan kurtaracak takımı.

    sneijder nice'den yarım sezonda şutlandıktan sonra bülent uygunun arap takımında bile oynamayacak duruma geldiğinde, mertens'in galatasaray'a geldiği yaşta idi.

    bu arada mertens'in sırf napoli taraftarını üzmemek için juventus yerine, yakın yıllık ücret ile galatasaray'ı seçtiğinden bahsetmiş miydim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın