resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11235
    kendisine illa velakin laf söylemeye çalışan bir ali koç yalakası youtube populer tayfası var. okan hoca'yı yerelde değil ama avrupa'da eleştiririm diye boş konuşan. iste bu tayfayı susturmak için yönetimin alternatifli bir kadro borcu var kendisine.
    şöyle ki:
    -beksiz avrupa maçlari oynatıldı ve bayern munich karşisına sol bekte çoluk çocukla çıkmak zorunda kaldı resmen. en kötü ihtimalle bekler için ligimizin anadolu'da oynayan en verimli iki yerli oyuncusuna bakılsın ve bu iki isim net şekilde alınsın, gerekirse yedek de olsalar asli pozisyonları bek olarak ne yapacaklarını bilir halde beklesinler.. galatasaray dominasyonu budur. fb inanılmaz karışacak önümüzdeki sezon. koç doymadı çunkü. yeniden bşkan olacak. teknik ekip falan değişecek. büyük avantaj...
    -icardi'ye net bir yedek lazım. ama öyle uydurmasyon değil yani. baya vurdu mu ses getirecek bir oyuncu olmalı. bjk'deki o genç oyuncu tam bizlik mesela. semih miydi? sol kanada hapsedip duruyorlar çocuğu.
    -mertens fırtınalar estiriyor ama ona da bir yedek şart. sezon başi form kaybederse büyük aksarız çünkü. eski ekol 10 gibi oynayan ama aslında serbest 8 ve gizli forvete de (ileri geri gelmeleri sayesinde) salça olan bir isim lazim. dybala bu işi kotarır mesela...
    -merkez def orta saha torreira yedeği şart. berkan ile falan olacak iş değil o maalesef avrupa'da. hemen torreira önü ilk 11 bir isim de şart. dayı çok formda ama avrupa başka bir alem. dayı'nın bir sakatlığı bitirir bizi aman diyeyim.

    bu kalemlerin hemen anında bitmesi şart. hoca'ya bunları borçluyuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın