• 49
    ali koç 6 yıl önce seçildikten sonra aziz yıldırım kendi şike ekibini ali koç'a vermemiştir. zaten ilk sezon küme düşüyordu takım, sonraki sezon 6. falan olabildiler. sonra o şike ekibi nihat özdemir federasyonu gittikten sonra mehmet büyükekşi federasyonunda tekrar kurulabildi. 2 sezondur şikenin zirvesini yaşıyor fenerbahçe. ali koç'un federasyon değişirken o dönem söylediklerine dikkat edin mesela. azizci federasyon başkanı nihat özdemir'den sonra mehmet büyükekşi'yi sürekli yalamıştır. mehmet büyükekşi döneminde fener şike organizasyonu zirveleri görmüştür. ta ki riyad'daki süper kupa finaline kadar. ikinci olarak urfa'daki süper kupa finaline kadar. organize kötülük buradan itibaren çuvallamaya başlamıştır. bu işin siyasi ayağı da var. o kısımda ali koç fena çuvalladı ve güç kaybetti.

    aslında 60 yaş üstü fenerli bakış açısıyla 40 yaş üstü fenerli bakış açısının kapışması bu. sadettin saran aziz yıldırım aday olabilir diye kendini gösterdi. sadettin saran ali koç'un kullanışlı bir oyuncağından başka bir şey değil. gittiler görüştüler oylar bölünmesin dendi gibi. bunu fener'e yakın kaynaklar bal gibi biliyor. sadettin saran ali koç kuklasından başka bir şey değil. ikisinin de tek derdi fenerbahçe'nin başarısından çok kulübü aziz yıldırım'a tekrar vermemek. buradaki cephe çok geniş. aziz yıldırım başkan seçilirse maddi yönden çok sıkıntı çekebilir. üstelik şike ekibini ali koç'un emrinden alması da lazım. ama adaylığı resmileştiğine göre bence bir hazırlığı var.

    ne olursa olsun ikisi de başarılı olamaz. fenerbahçe camiasının acizliğine, hiçbir şekilde birleşemediklerine bir kez daha tanık olacağız. çok eğleneceğiz çok. kim kazanır peki? bugün olsa yüzde 60 ali koç kazanır. ama o gün geldiğinde seçimin galibini okan buruk belirler. hangisi olsun okan hocam, karar ver. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın