• 57
    kendilerine duyulan nefretin şehrin ismi ve insanı hakkındaki önyargıdan kaynaklandığını düşündüğüm takım. turkcell super lig'de futbol, seyirci güzelliği arayan zihniyet bugüne kadar neden 18 takım bulunan ligimizde adam gibi seyircisi olmayan anadolu takımları hakkında ilan-ı nefret eyleminde bulunmamışlardır? konyaspor çıkacak diye birilerinin zoruna gitmiş olmalı. dur tahmin edeyim, galatasaray'ı izleyecek olmak sözkonusu olan, değilse izmir takımı olsun, seyircisi ile coşsun falan değil. bu kadar pragmatist bakış açısı ile konya'dan da, x'den de y'den de nefret edersin kardeşim.

    bari açık yüreklilikle galatasaray'ı izlemek için istiyorum de, bak ben kayseri'de okuduğum için konyaspor'un 1.lige çıkmasını istiyorum. neymiş, seyircisi yokmuşmuş? tek seyircisi olmayan, sahası kötü takım konyaspor mu yani? kayserispor'da aynı, bu seneki olaylar öncesinde kaç kişi nefret ediyordu onlardan? ya da ters bir bakış açısıyla bakalım, madem seyirci ile adam olunuyor da, ankaragücü taraftarına insanlar neden sallıyor bu kadar?

    hayır yani bir ton izmir takımı bu seneye kadar neredeydi madem bu kadar güzellik katıyor futbola? neden bir allah'ın kulu bu konuda düşünmüyor da, bir şans bulmuşken izmir takımı'nın rakibine sallıyor acaba ben bunu merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın