aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2641
    yönetimin futbolculuğundan çok taraftarın tepkisini çekmemek için sözleşme yenilediği futbolcu. neden mi ?

    1- evet kewell galatasaray'ı seviyor, galatasaray'da onu. ama bu sevgi karın doyurmuyor ne yazık ki. kewell her ne kadar kaliteli bir futbolcu olsa bile kariyeri boyunca bir sezonda ortalama oynadığı maç sayısı ortadadır.
    2- geçen sezonu çok önceden kapamıştı. baroş da sakattı. takım bir tek nonda'ya kalmıştı. yönetim kewell'ın sözleşmesini feshedeceğine takımdaki diğer forvet ( o dönemde takımın en golcü ismiydi) nonda'nın sözleşmesini fesh etti.
    3- city'den naptığı belirsiz 8. forvet konumdaki jo ile anlaştı.
    4- kewell ile tekrar anlaşmasaydı herkes şu soruyu soracaktı: madem kewell'la tekrar anlaşmayacaktın neden geçen sene sakatken sözleşmeyi feshetmedin, takımın en golcü ismini gönderdin?
    5- taraftarın çok sevdiği keita'nın satışından sonra gelen tepkileri hafifletmek lazımdı.

    edit: bu kadar sebeb yazarlarımızı tatmin etmedi * buyrun bir sebeb daha,

    6- 2 futbolcu var biri milan baros, biri harry kewell. ikisi de geçen sezonu boş geçirdiler. sakattılar. biriyle sözleşmesi bitmesine 1 yıl kala menajerinin tabiriyle “bir müşterim için yaptığım en iyi anlaşmalardan biriydi” diyerek sözleşme yeniliyorsunuz;
    diğerini sezon sonuna kadar bekletip hatta forma numarasını bile başka bir futbolcuya verip maç başı sözleşme ile yeniliyorsunuz. (neden maç başı diye sormak lazım) ya kewell'a taraftarın gösterdiği kadar hürmet göstermiyorsunuz ya da onun sakatlıklarından çekiniyorsunuz.sonunda taraftar baskısından sözleşmesini yeniliyorsunuz başka bir açıklaması yok.

    (bkz: stay with us harry)
App Store'dan indirin Google Play'den alın